Vägledning -spegling  & Healing  

"Fantastiskt fin vägledning. Guidning eller stöttning för det som redan finns inom. Det har blivit som en årlig ritual för klarhet och tydlighet inför det som känns dimmigt. Investering!"
-Ida Å.

Samtal med hjälp av tarotkorten -själens spegel

Tarotkorten har använts många århundraden som ett verktyg för att "se in i framtiden". De sägs vara själens spegel. Jag tolkar tillsammans med dig och vi samtalar om vad de vill säga dig - här och nu. De pekar även mot framtiden. Ibland kommer meddelanden/hälsningar ifrån dina nära och kära på andra sidan. 

Jag "siar" inte då du alltid har din egna vilja och alltid kan "styra ditt liv". Jag ser korten mer som en karta som du får hjälp av med att orientera dig i livet på enklaste sätt. 

Jag ger inte fler än maximalt 4 tolkningar /år , en per årstid. Det är för att ge dig tid till de processer till eventuella förändringar i ditt liv att ske. 

Den så kallade "läggningen" kan ske  via videosamtal  exempelvis FaceTime eller Zoom.

Helande massage


Jag kallar min metod för ;
in real ease  - i äkta lätthet 

Målet och syftet med denna behandling  är att du efter en session känner dig lättare/friare i både kropp och sinne. Att du alltmer utgår
från ditt äkta jag/ditt hjärta . 
Denna "teknik" /behandling är en blandning av de olika healing tekniker jag är utbildad i .
Både "hands on" och "hands off"- energiöverföring/balansering. 

Du ges en enklare massage på rygg och nacke där jag använder eteriska oljor från Young Living. Vi väljer tillsammans ut 2- 4 oljor utifrån dina behov. 

Innan du får lägga dig på bänken går jag igenom och  "läser av" din kropp och kroppshållning. Här samarbetar jag med din andlige vägledare/dina vägledare. För att ytterligare få stöd i ditt förändringsarbete kan jag använda tarot/orakelkort. 
Balansering och helande sker och du går ifrån behandlingen med en känsla av lätthet och med mer inre och yttre space/utrymme. 

                                                    850 kr
                                                  1 150 kr
(inkluderar eterisk olja att ta med hem)  

Priset  inkluderar moms och du kan använda ditt Friskvårdsbidrag.Jag är ansluten till Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Medium Tränings kort

Här är mitt id kort som berättar att jag fick och får träna på mitt mediumsskap. Jag är alltså inte färdigutbildat medium idag. Däremot får jag öva och även ta betalt för mitt övande. Min fina lärare Iris Hall från England finns tyvärr inte bland oss fysiskt längre. Jag upplever att hon finns i min närhet och jag tycker mig höra hennes djupa stämma och skratt emellanåt. 
Tack Iris !